Friday, July 3, 2009

Escape to the Country

Kırlarda...
{}
{}
I am grateful for what I have in life, I realize I'm in a very fortunate minority who got to eat organic cucumbers, wild rocket, green beans and raspberries today, fresh from the garden that my parents are keeping. I'm grateful for the adorable little home that my family built with their own labour.
{}
Hayatta sahip olduklarım için minnettarım. Biliyorum ki bugün anne-babamın gözlerinin nuru gibi baktıkları bahçeden taze taze organik salatalık, yabani roka, yeşil fasülye ve ahududu yeme fırsatı olan şanslı azınlıktayım. Ailemin alınteriyle yaptığı, aslında bir tuğlası için bir ömür çalıştıkları ev için minnettarım.
{}
{}
So whoever owns this property that I saw on Shoot Factory must be very, very grateful. Every picture of this house made my heart beat faster! What an exterior, what a garden, what an interior! It feels like "home" even though I have never been there... If you feel the same you can see the rest of the pictures here. The house is set on 5 acres of gardens, meadows and woodland, located in Heathfield near London.
{}
Herhalde bu resimlerde gördüğünüz evin sahipleri de çok ama çok minnet duyuyordur. Bu evin her resmi kalbimin daha hızlı atmasına yol açtı! Evin dış görünüşü, bahçesi, yolu, içi, hepsi ayrı güzel. Oraya hiç gitmemiş de olsam bende "yuva" hissini uyandırdı. Siz de aynı şekilde hissettiyseniz resimlerin geri kalanına buradan bakabilirsiniz. Bu şirin ev Londra'ya yakın Heathfield'da 2 hektarlık bahçe, otlak ve ormanlık alanlardan oluşan bir arazi üzerine kurulmuş.
{}
{}
{}
{}
{}
{}
{}{}
{}{}{}
{}
{}
{}
I wonder if this optimist mood I'm in has anything to do with the fact that it's Friday and I'll leave work in 5 minutes :) By the way, what happened to that show on BBC called "Escape to the Country"? That show taught me what a "loo" is, and that I want to live in the British countryside some day!
{}
Acaba bu mutlu kelebek ruh halimin bugün günlerden Cuma ve iş çıkışına 5 dk. kala olması ile bir alakası var mı? :)